Over mij

Mijn naam is Helmie van Lith. Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting gezelschapsdieren. Na ruim drie jaar in loondienst gewerkt te hebben, ben ik oktober 2014 als ZZP-er verder gegaan. Ik weet hoe belangrijk het is, voor u als ondernemer, om de omzet hoog te houden. Een goede flow binnen het team is hiervoor essentieel.

Na een geweldige start van mijn carrière in Uithoorn, ben ik begonnen bij Kliniek voor dieren Woerden en Dierenkliniek de Molen Utrecht. Hier heb ik mijn chirurgische vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en heb ik drie maanden fulltime zonder begeleiding de praktijk in Utrecht gerund. 

Ik haal mijn voldoening vooral uit chirurgie, klant contact en aan het optimaal runnen van een praktijk. Ik heb vertrouwen in mijn kunde om zelfstandig operaties uit te voeren bij verschillende diersoorten. Hieronder vallen niet alleen castraties/sterilisaties, maar ook maag-, darm- en blaas- chirurgie.

Mijn favoriete diersoort om mee te werken is de kat. Ik kan angstige katten gerust stellen, waardoor verder onderzoek en behandeling mogelijk is. Verder heb ik een bijzondere interesse in konijnen, vandaar mijn betrokkenheid bij de Werkgroep Geneeskunde Konijn. 

Ten slotte probeer ik de beste oplossing voor zowel dier als eigenaar naar boven te halen. Ik probeer daarbij mensen, binnen hun budget, te motiveren voor de zorg van hun dier. 

0